fredag, september 12, 2008 

Dinner on the Hudson

I aftes var vi på X2O i Yonkers... ja, -Yonkers er specielt ikke det fede sted - MEN de har sgu udsigten at prale med langs Hudson floden. Vi var på den noget posh'e restaurant X2O og det kan uden tvivl anbefales.

Jeez, -de har efter sigende Hudson flodens flotteste udsigt - og det kan man da vist ikke sige meget imod når man først har været der. De har bygget biksen ude på en pram på selve floden og da den er pænt høj, så giver det en fantastisk udsigt ned mod New York (og George Washington broen), mod New Jersey og op mod Sleepy Hollow og Tappan Zee Bridge.





Etiketter:

tirsdag, september 09, 2008 

US Open finaler - yes, begge to! Waou!!

Ubeskriveligt! Sådan må jeg betegne de sidste to dage.

Det begyndte torsdag i sidste uge hvor Ralph jokede med at vi da skulle ud og se US Open finalen. Det grinede vi lidt af men efter at have checket priserne på de officielle billetbørser, så var der ingen tvivl... vi nappede kvindernes finale! Det viste sig senere på ugen at blive Serena Willams vs. Jelena Jankovic (sidstnævnte slog vores egen Caroline på vejen mod finalen).










På grund af den tropiske storm Hanna blev kampen udskudt fra lørdag aften til søndag aften kl. 21:00. Og hvilken finale!! Selvom det kun blev til 2 sæt, så varede kampen over 2 timer og vi så fantastisk spil fra dem begge. Rigtig god match... læs selv mere på nettet!











Så kom mandagen i dag og vi fik et par kollegaer mere ind fra Schweiz... og da de hørte hele historien om Ralph og jeg til kvindernes finale, så var der ikke noget at gøre - de måtte ind og se Federer. Og for at følge patrioterne trop, så nappede jeg lige min anden US Open finale på 2 dage - waou! :o)

Prisen var noget pebret, men det snakker vi ikke mere om. Det var helt vildt at se Roger Federer vs Andy Murray - der var en helt anden speed på. Mere saft, mere kraft - mere spektakulært... men ikke så intens som kvindernes.

Etiketter: , ,

onsdag, august 20, 2008 

Amerikanernes syn på Danmark

Så er jeg tilbage for en kort bemærkning med en spændende såkaldt op-ed fra en meget kendt amerikansk klummeskriver, Thomas Friedman, NY Times.

Klummen viser ret godt amerikanernes (manglende) evne til at omstille sig til at bruge mindre energi - de er totalt overraskede over banale ting som 2-skyl toiletter. :)

http://www.nytimes.com/2008/08/10/opinion/10friedman1.html <-- tag og læs den - den er ret kort og så er Anders naturligvis også nævnt! Han giver dem en god opsang - skægt! :o)

Etiketter: , ,

mandag, august 11, 2008 

NY igen og igen

Så har jeg endnu en gang vendt snuden mod staterne og sidder nu og får kastet de seneste par måneders oplevelser ned i bloggen... jeg har været lidt bagefter, sorry chaps.

Jeg er her 10 dage og det meste af tiden har stået på arbejde - men jeg har da haft tid til at endnu en gang at nyde New York med Karin og Ralph. De var rigtig søde og lod mig overnatte hjemme hos dem... top najs lejlighed på upper west side, kun få hundrede meter fra Central Park.

Vi tog endda den klassiske løbetur rundt om Central Park reservoir'et... jeg nappede dog kun 2 runder (psst... jeg er maxx ude af form, men sig det ikke til nogen). Det var maxx fedt at prøve at løbe sammen med så mange andre og så er der jo en udsigt mod skyskraberne som tager vejret fra selv den bedste løber... man bliver sgu lidt misunderlig! :)










Ralph er lidt (!) pjattet med Star Wars lego! ;o)

Etiketter: ,

søndag, marts 02, 2008 

Follow-up

Hmm... jeg har været lidt stille de seneste par måneder her på bloggen - jeg har vist haft lidt for meget at se til! :)

Men hvad er der så sket siden begyndelsen af januar? Well, -vi har været på weekend to gange hos Sonias forældre, jeg har været en weekend i dk og en weekend på ski i Østrig bl.a. (sammen med Lars & Anina). Derudover har jeg også været 8 dage i New York (igen igen) - og denne gang tog Sonia med for at se byernes by! ;o) Så hun hyggede sig med shopping mens jeg var på arbejde.
Det var et lille kort resume. Hernede er foråret også lidt tidligt på den - vi har et træ lige uden for vores altan som har blomstret siden sidste weekend... pææænt tidligt! I får lige et billede på sned... sry, -fik det ikke lige vendt først! :))
Ellers så må I hygge jer indtil næste post... hvor I kan høre lidt om mit nyeste gadget - jeg blev jo nødt til at købe en iPhone i NY. ;o)



UPDATE: Se nye billeder:
- New York med Sonia
- Ski i Flaine

Etiketter: , , ,

søndag, januar 06, 2008 

I NFLelmings fodspor

Jeg har lagget lidt med at få denne artikel op, men her er den altså.
En søndag i december havde jeg sammen med tre andre fra kontoret i NY fået billetter til Jet vs Browns på Giants Stadium i New Jersey.
Som det kan ses, så mødte vi behørigt op seks timer før kampen og tændte op i grillen og hev pilsnerne frem - wooohuuu! (det var pænt koldt skulle jeg hilse og sige - kun et par graders varme)

Kampen var en kanon oplevelse - Jets tabte naturligvis (som mange af deres andre kampe i år), men stemningen var fantastisk... folk går ikke til fodbold for at se deres hold vinde - de vil have en hyggelig dag med tailgating før kampen osv. Det betyder langt mere for dem at have en god dag - end at deres hold vinder!
Specielt under kampen var jeg meget overrasket over hvor venlige og hyggelige amerikanerne var selvom vi sad mellem fans fra begge hold - de kunne drille hindanden med hvad der skete under kampen og samtidig give hånd og snakke om alt andet... det kunne vi europæere vist godt lære noget af på vore stadion!

Vi havde billetter til 6. række ved 10 yrd linien - top najs at være så tæt på kampen!! Fantastisk at køre høre spillerne på banen... det glemmer jeg aldrig! :o)







[Update: se flere billeder i billedarkivet]

Etiketter: , , , ,

lørdag, november 10, 2007 

White Plains NY

Så blev den første uge med arbejd'-arbejd' (næsten) overstået - der er stadig lidt som jeg skal have klaret i løbet af weekenden. Jeg er stationeret i White Plains lidt nord for New York. Selve byen er vel det man kan betegne som en langt-ude (45min) forstad til NY og her er da også et downtown kontormiljø. Her bor ca. 55,000 men på ugedage er her ca. 200,000 arbejdende.

Vores hovedkontor ligger dog ikke i downtown (vi har også et kontor på Manhattan), men ude ved Kensico Reservoir, tæt på Armonk - det er helt ude alene på landet og rigtig smukt med en fantastisk udsigt over reservoiret (se kontor-linket)!

Der skal nok komme lidt billeder fra White Plains og fra New York... weeeee....!! Ciao!!

Etiketter: , ,

lørdag, november 03, 2007 

New York kalder igen

Så er det aftenen før jeg tager af sted til New York på "fornyelseshjælp"... der er travlt med at fornye kontrakter over hele kloden og i år napper jeg en tørn i the big apple! :o)
Jeg skal i første omgang være væk i 2½ uge (indtil Thanksgiving) og kommer så hjem i 8 dage, hvorefter jeg tager af sted igen i 3 uger. Så jeg kommer lige hjem til min fødselsdag og når også lige hjem igen inden jul.

Det bliver en lang tørn - rigtig hårdt... og heller ikke nemt at være væk hjemmefra i så lang tid (det er primært derfor jeg tager hjem en uge midt i forløbet).

Jeg håber dog på at få set lidt af byen og omgivelserne i løbet af weekenderne. Jeg kan allerede afsløre, at jeg har fået fingrene i en Giants-billet - men mere om det senere... weeee! ;-)

Etiketter: ,

søndag, oktober 14, 2007 

New York, Catskills og Armonk

Så kom der endelig nogle billeder online fra min eftrårstur til USA i begyndelsen af september. Billederne er taget af Adrian (fra arbejdet) og han nåede at gå lidt oppe i Catskill Mountains før vi andre kom over. Planen er at jeg selv skal derop i begyndelsen af november og gå lidt hvis det ikke er for koldt.

Vejret var fantastisk og holdte godt 25C... meeeen det bliver helt sikkert snart noget køligere. Men som altid i NY så kommer jeg i hvert fald til at se solen i november og december! :)
Andet billede er fra Stone Barns, hvor vi var på besøg og rundtur før vi nyd en super middag i deres restaurant ved navn Blue Hill. Efter sigende er det den mest berømte restaurant i Westchester County - og det var helt sikkert også en fantastisk oplevelse... både at se farmen og opleve køkkenet.
Alt var fuldstændig autentisk med bygninger, lade osv. bygget i sten. Det var rigtig flot!! Og lugtede naturligvis også langt væk af penge... folk bor ikke i dette område hvis de ikke har boksen og det nyder de helt sikkert godt af her på farmen! ;o)

Der kommer flere billeder fra NY efter næste tur, ciao!

Etiketter: , , , , , ,