tirsdag, april 07, 2009 

Foråret er kommet til Adliswil

Weekenderne har dog også været brugt til at stå lidt på ski - det er dog ikke blevet til så meget som jeg kunne ønske mig... der har været alt muligt andet skrammel pakket sammen i weekenderne. ;)

Håndtegn! Så er foråret kommet til Schweiz og vi nyder solen og 20C! :o) Jeg beklager, at der ikke har været meget aktivitet her på det seneste... jeg... ehh.... har været på arbejde. :-/
Anyway, -det blev dog til den obligatoriske skitur med uni-sjakket - i år til La Rosière i slutningen af januar. Som overalt her i alperne var der tonsvis af sne og det væltede ned i løbet af ugen - top najs!! Der blev rigtig givet den gas på pisterne og med hors/off piste.
Der er stadig masser af sne i bjergene, men det er dog kraftigt på retur med de varmegrader vi kan præstere - men vi kan dog stadig se sne fra vores lejlighed ~5km væk ved Albis passet i omkring 800-900 meters højde.

Vi har desuden været et par weekender i Frankring på familiebesøg samt på en forlænget weekendtur - spa-ophold på www.schwarz.at - kan varmt anbefales! ;)

Ellers så er der ikke så meget andet nyt end at jeg har været til læge med mit sagnomspundne knæ... og det ser ikke optimalt ud. Venstre knæ er langt løsere end højre (som er ok), så den er ikke helt i vinkel. Han mente det var enten et knoglebrud/knoglefremspring eller korsbåndet den var gal med. Men jeg har det fint - det gør ikke ondt, så vi må se hvad der sker. Skal til røntgen på torsdag og måske MRI scanning senere.

Etiketter: , ,

søndag, marts 02, 2008 

Follow-up

Hmm... jeg har været lidt stille de seneste par måneder her på bloggen - jeg har vist haft lidt for meget at se til! :)

Men hvad er der så sket siden begyndelsen af januar? Well, -vi har været på weekend to gange hos Sonias forældre, jeg har været en weekend i dk og en weekend på ski i Østrig bl.a. (sammen med Lars & Anina). Derudover har jeg også været 8 dage i New York (igen igen) - og denne gang tog Sonia med for at se byernes by! ;o) Så hun hyggede sig med shopping mens jeg var på arbejde.
Det var et lille kort resume. Hernede er foråret også lidt tidligt på den - vi har et træ lige uden for vores altan som har blomstret siden sidste weekend... pææænt tidligt! I får lige et billede på sned... sry, -fik det ikke lige vendt først! :))
Ellers så må I hygge jer indtil næste post... hvor I kan høre lidt om mit nyeste gadget - jeg blev jo nødt til at købe en iPhone i NY. ;o)



UPDATE: Se nye billeder:
- New York med Sonia
- Ski i Flaine

Etiketter: , , ,