søndag, april 30, 2006 

BELS took my heart!

Jeg har tilbragt tirsdag til fredag i München på et GE kursus ved navn Building Essential Leadership Skills - det tredje i rækken i GEs Leadership Curriculum (se side 16).

På kurset gennemgås først ens egen en DISC personlighedsanalyse og denne har man så i baghovedet under hele ugens program. Kurset er super interaktivt - der arbejdes hele tiden i nye grupper, som så fremlægger deres resultater for de andre. Kurset består bl.a. af Hiring and Staffing, Coaching og Building Teams. Disse har øvelser som f.eks. forberedelse og udførelse af jobsamtaler i grupper af tre, hvor den sidste person giver feedback (hvorefter der byttes rundt).
Jeg har lært ufattelig meget om mig selv i denne uge - jeg har opnået en meget større selvforståelse og føler jeg har lært mig selv at kende på en helt ny måde! I begyndelsen var det endda lidt skræmmende, men lidt efter lidt lærte jeg at bruge det til min personlige udvikling og satte et par dristige mål baseret på min profil.

Det var også fantastisk at opbygge et helt nyt netværk af folk fra andre europæiske GE enheder som GE Healthcare, GE Wind Technologies, GE Plastics og GE Capital - jeg arbejder selv i GE Insurance. Det overrasker jer måske ikke så meget... og til dem som ikke kender mig kan jeg sige at jeg er "High I". ;o)

Jeg har virkelig fået ny energi på disse fire dage og føler jeg har fået et "løft"... det er svært at sætte ord på, men følelsen/fornemmelsen er fantastisk!

P.S. Jeg kan anbefale Hofbräuhaus München. Øl i 1 liters glas og tung bayerisk mad ved langborde - det holder! Det er meget som "Oktoberfest".

mandag, april 17, 2006 

Påske i Slagelse

Så er jeg kommet retur til København igen - benene er stadig godt ømme - men jeg har da fået tømt flashkortet. Det betyder, at jeg lige smider lidt billeder op af mine forældres hus i Slagelse. Til højre skimtes den sagnomspundne carport som huser min buggy - mere om den ved en senere lejlighed! ;o)
Huset er en ældre sag fra 1932 og ligger rigtig godt, tæt på centrum - der er kun 5-6 minutters gang til stationen. Perfekt når jeg skal til/fra Staden!

Haven er ikke så køn, så jeg har med vilje undladt billeder af den. Den skal graves op og laves om - og der er allerede lavet en skitse over den nye have. Gudskelov tegnet af en havearkitekt! ;)
Min far er så småt gået i gang med at markere i græsplænen til de forskellige bede... men han er ikke rigtig kommet i gang med at flytte jord. Der skal flyttes rigtig meget og han er vidst lidt tvivl om han gider knokle med det selv eller han skal få en minigraver ud til at klare ærterne.
Jeg kan ikke helt lure hvad det ender med - vi får se...

 

Den frie natur - og maxx ømme ben...

Det er nok ikke gået helt ubemærket hen, at min far sidste år valgte at gå på pension og sælge gården. Det skete umiddelbart før han fylte 60 i begyndelsen af august.
Jeg har nu tilbragt en lille uges påskeferie i deres "nye" hus i Slagelse - billeder tilgår i en senere artikel - og jeg kom til at tænke tilbage på tiden, hvor de boede på farmen(tm) i Klovby. Jeg har sat et par billeder på, så vi alle kan komme lidt i bondegårdsstemning - de er taget sidste sommer.

Min far solgte til en nabo og han kommer der stadig og hjælper når det snærper til - men sjovt nok er han absolut ikke afhængig af at komme derop. Han bliver hellere end gerne hjemme og slapper af på sofaen... kender vi den? :o)
Det er en helt anden fornemmelse for mig at "komme på landet". Man kan jo ikke ligefrem sige at Slagelse centrum er afskåret fra omverdenen. Men jeg synes faktisk det er rart - jeg er jo vant til at bo i byen og savner ikke lugten fra de 3 produktionsstalde... ensige at passe svin når mine forældre have lyst til en weekend off-site. Ja, -man bliver sgu hurtigt forvænt med at bo i byen.
Men det er sgu alligevel noget af en omvæltning når jeg tænker over det... men jeg er glad for min far tog beslutningen om at sælge i en forholdsvis "ung" alder, så han kan nyde det frie liv uden dyr der skal passes 365 dage om året - det under jeg ham virkelig!

Den frie natur er dog ikke lige ved indkørslen - i dag måtte jeg tage bilen ud til Slagelse Lystskov for at få lidt ekstra afstande til min lange løbetur. Og tak for kaffe - jeg havde regnet med at løbe rundt en times tid, men havde ikke liiige styr på det. Efter ca. 40 minutter havnede jeg for enden af en blind skovvej ved et hus - ingen stier videre, kun en mand som smilende bemærkede, at "sådan går det når man løber væk fra de store veje". Jeg måtte en lille kilometer tilbage for at finde sidste kryds og kunne fortsætte af en anden vej - overbevist om, at jeg blot skulle 10 op og så 15 minutter på tværs. Men ak, der var ingen veje/stier i den rigtige retning, og efter en god times tid nåede jeg en lille landsby op mod jernbanen mod nord - DOUW!
På broen over jernbanen overvejede jeg situationen i et halvt minuts tid og valgte så at tage en markvej langs yderkanten af skoven. 'Markvej' var nok så meget sagt, men der havde i hvert fald kørt en traktor nogle gange, og på et tidspunkt måtte der vel være mulighed for at tage en vej retur ind i skoven... ok, et sats! ...og umiddelbart var det den eneste mulighed for at komme i den rigtige retning. Jeg kom retur ind i skoven efter en god kilometers penge, men der var pæænt langt retur... jeg havde allerede sat tempoet væsentlig ned efter jernbanebroen - havde luret der var et godt stykke hjem - og der er jo Test 3 på søndag, hvor benene skal være i top-form. Selv om jeg valgte helt rigtigt med de næste veje, tog det mig hele 1 time og 39 minutter at komme retur til bilen... pænt smadret - terrænet er ret bakket!
Bågger, -nu håber jeg bare benene er klar til næste uge og jeg ikke ryger rundt med en solid skade som visse andre... :) Nå, indtil videre er der ikke noget at mærke - andet end trætte ben.

tirsdag, april 11, 2006 

Debut på gulvet

Så er der kommet billeder fra den famøse Hvidovre-venne-fest i fredags. Hvidovre-klanen er en stor familie, hvor alle kender alle - også forældrene. Festen bliver afholdt hvert andet år af "Fru Violet" og vi var knap 50 samlet.
Festens store højdepunkt er jo Les Lancier... og som de fleste nok ved, så har jeg aldrig fået det lært. Pinligt, -for det er jo efterhånden en tilbagevendende begivenhed flere steder.

Som billedet afslører, så har jeg nu haft min Les Lancier debut. Ok, jeg ser måske en anelse presset ud - men skal man ikke være det? ;o) Jeg blev nærmest slæbt ud af Pia - og med hendes kyndige vejledning, samt Mette på min venstre side, gik det faktisk ret godt - hvis jeg altså selv skal sige det. ;o) Det er jo faktisk ikke så svært - de fleste ting går jo igen. I hvert fald en stor tak til Pia og Mette - og så er det jo nok ikke sidste gang jeg prøver...

torsdag, april 06, 2006 

Nye sofaer

Så er de nye sofaer landet – en 2+3 combo (den til venstre er en 3'er). Jeg fik hjælp af Søren og Michael til at bære dem op i går da de blev leveret ved frokosttid. Jeg driblede hjem fra arbejde og gutterne sad hjemme i fuld sving med specialet – tusind tak for hjælpen drenge! Og vi afsluttede behørigt nede på kebabben med den klassiske grill-mix menu. :o)
Søren og jeg har så båret de gamle sofaer ned her til aften og jeg fik pakket de nye ud. Betrækket er i ren ny uld med puder i samme stof.

Det betyder samtidig at den gamle æra med "advokatkontorets" lædersofa og den råhvide fra Ikea er forbi... og nej, den famøse læderpude er ikke smidt ud!!!

Ellers er jeg ved at være klar med lejligheden. Jeg skal lige have høvlet ekstraværelset og lagt kokosbandit på i gangen – begge dele roder jeg ikke med selv. Jeg mangler derudover kun at bikse de sænkede loftsplader i gangen færdige med lys (er næsten færdig) og installere wi-fi+router+ip-tlf-adapter gemt over loftspladerne samt at male paneler i gangen og ekstraværelset. Og så er der jo altid lidt med lamper rundt omkring og lidt rettelser med maling, men det skal snart komme...