mandag, september 29, 2008 

Bali - top najs!

Så er vi hjemme efter to uger på Bali - top najs! :o) Efter lang tids arbejde var det fantastisk at kunne slappe af på stranden og ved poolen... weee! Vi virkelig nød ferien i fulde drag!! :o)

Bali har fantastiske strande (dog høje bølger som brækker - meget surfer-venligt), templer overalt, rismarker på bjergskråningerne, vulkaner og fantastiske landsbyer... vel at mærke når man kommer væk fra de gængse turiststeder.
Øen er ikke specielt stor så det er forholdsvis nemt at komme rundt - og det er meget billigt at tage på dagsture med guide og chauffør. Så det benyttede vi os af nogle par dage så vi kunne bryde federrytmen ved stranden/poolen. :)


Etiketter: ,

fredag, september 12, 2008 

Dinner on the Hudson

I aftes var vi på X2O i Yonkers... ja, -Yonkers er specielt ikke det fede sted - MEN de har sgu udsigten at prale med langs Hudson floden. Vi var på den noget posh'e restaurant X2O og det kan uden tvivl anbefales.

Jeez, -de har efter sigende Hudson flodens flotteste udsigt - og det kan man da vist ikke sige meget imod når man først har været der. De har bygget biksen ude på en pram på selve floden og da den er pænt høj, så giver det en fantastisk udsigt ned mod New York (og George Washington broen), mod New Jersey og op mod Sleepy Hollow og Tappan Zee Bridge.





Etiketter:

tirsdag, september 09, 2008 

US Open finaler - yes, begge to! Waou!!

Ubeskriveligt! Sådan må jeg betegne de sidste to dage.

Det begyndte torsdag i sidste uge hvor Ralph jokede med at vi da skulle ud og se US Open finalen. Det grinede vi lidt af men efter at have checket priserne på de officielle billetbørser, så var der ingen tvivl... vi nappede kvindernes finale! Det viste sig senere på ugen at blive Serena Willams vs. Jelena Jankovic (sidstnævnte slog vores egen Caroline på vejen mod finalen).










På grund af den tropiske storm Hanna blev kampen udskudt fra lørdag aften til søndag aften kl. 21:00. Og hvilken finale!! Selvom det kun blev til 2 sæt, så varede kampen over 2 timer og vi så fantastisk spil fra dem begge. Rigtig god match... læs selv mere på nettet!











Så kom mandagen i dag og vi fik et par kollegaer mere ind fra Schweiz... og da de hørte hele historien om Ralph og jeg til kvindernes finale, så var der ikke noget at gøre - de måtte ind og se Federer. Og for at følge patrioterne trop, så nappede jeg lige min anden US Open finale på 2 dage - waou! :o)

Prisen var noget pebret, men det snakker vi ikke mere om. Det var helt vildt at se Roger Federer vs Andy Murray - der var en helt anden speed på. Mere saft, mere kraft - mere spektakulært... men ikke så intens som kvindernes.

Etiketter: , ,