søndag, januar 06, 2008 

I NFLelmings fodspor

Jeg har lagget lidt med at få denne artikel op, men her er den altså.
En søndag i december havde jeg sammen med tre andre fra kontoret i NY fået billetter til Jet vs Browns på Giants Stadium i New Jersey.
Som det kan ses, så mødte vi behørigt op seks timer før kampen og tændte op i grillen og hev pilsnerne frem - wooohuuu! (det var pænt koldt skulle jeg hilse og sige - kun et par graders varme)

Kampen var en kanon oplevelse - Jets tabte naturligvis (som mange af deres andre kampe i år), men stemningen var fantastisk... folk går ikke til fodbold for at se deres hold vinde - de vil have en hyggelig dag med tailgating før kampen osv. Det betyder langt mere for dem at have en god dag - end at deres hold vinder!
Specielt under kampen var jeg meget overrasket over hvor venlige og hyggelige amerikanerne var selvom vi sad mellem fans fra begge hold - de kunne drille hindanden med hvad der skete under kampen og samtidig give hånd og snakke om alt andet... det kunne vi europæere vist godt lære noget af på vore stadion!

Vi havde billetter til 6. række ved 10 yrd linien - top najs at være så tæt på kampen!! Fantastisk at køre høre spillerne på banen... det glemmer jeg aldrig! :o)







[Update: se flere billeder i billedarkivet]

Etiketter: , , , ,