mandag, december 25, 2006 

Julens høst...

...længst mod øst! Wooohuuu, -det rimer!! (nej, -jeg er ikke på Bornholm eller i København - ved faktisk ikke lige hvor den kom fra)

Anyway, -det er jul (undskyld, endnu en floskel!) og jeg sidder her i sofaen hos mine forældre i Slagelse. Vi havde en rigtig hyggelig juleaften i går og i dag kommer min søster og svoger til julefrokost.

Høsten i aftes blev go'! :o) Jeg kaster lige et blik over skærmen og nævner i flæng boksers, undertrøje, skjorte, løbesokker, løbepandebånd og Superman-underbukser. Sidstnævnte er faktisk pretty nasty/kinky - se nedenfor! LOL - den har de vist griiinet godt af da de købte dem. ;o)
Jeg havde også ønsket mig en ny Haglöfs rygsæk - I ved, den klassiske Tight PRO Large. Hov - men sådan en har du jo allerede!? Jepsen, -men den var slidt i stykker af daglig brug, så jeg havde ønsket mig en ny. Top najs!

 

Du Blogger - nej Lagger Simse!

Jae, -ok! Der er sgu ikke sket det helt store på denne front i de seneste 3 måneder... :-/ Jeg er selv lidt ked af det, idet jeg ved en del af jer forsøger at følge med - og det kan jo være lidt svært når jeg ikke opdaterer.

Jeg skal forsøge her over julen/nytåret at genopfriske hvad der er sket de seneste måneder og forhåbentlig bringe jer helt up-to-date med mit liv. :o) Så bare læn jer tilbage og nyd den kommende uge - der skal nok komme en del indlæg.

Ciao Romano!

Jeg kan jo passende begynde med at vise mit "nye" sofabord - har haft det i nogle måneder nu. Jeg har jo ledt vidt og bredt efter jeg købte de nye sofaer, men kunne ikke lige finde det rigtige. Men jeg stødte så endelig ind i det nede i Ide Møbler - top najs! Overfladen er sådan lidt ru gummiagtig - lidt svært at forklare, det skal ses.
Koskindet er købt sammen med sofaerne og har så ligget og lurepasset (rullet sammen) indtil det rigtige bord kom på banen.