lørdag, april 21, 2007 

Påske på Ærø

Ja, -som det nok kan ses på billederne, så var det en lidt køling påske i år. Sonia og jeg var hjemme på Ærø (se mig foran vores hus i første billede) og sammenlignet med Zürich, så var de 7-8C, kraftig blæst og regnbyger ikke lige det fede... mens vi var hjemme var der rundt 20C og sol.

Anyway, vi havde en super hyggelig påske sammen med mine forældre, Mie & Morten, min mormor, onkel & tante samt min kusine+mand.
Som traditionen tilsiger det, så var vi på stranden og koge æg. Det er en speciel tradition på Ærø og den går over 100 år tilbage. Børnene gik rundt fra gård til gård for at få æg og de tog dem så med på stranden påskelørdag og kogte dem i havvand.
Traditionen holdes stadig i hævd og der var da også fyldt med mennesker på stranden! Nu om dage har vi selv æggene med (surprise) og dertil sniger der sig også pølser, brød mv ind. Alle valfarter hjem til øen over påsken for at være med... det er ganske specielt at være øbo! :)
Se flere billeder i mit billedarkiv.

søndag, april 15, 2007 

Møblerne kommer

Så skete det endelig - min lejlighed blev pakket ned i fredags og skulle gerne ankomme torsdag i næste uge! Weee... jeg glæder mig! :o)

Det har sgu været lidt hårdt at leve med det tøj som kan være i en kuffert og et par tasker - og det har nu stået på i et halvt år. Så det bliver sgu rart at kunne hoppe i sin egen sofa igen og se bold på et ordenligt tv!

Så snart jeg er på plads, så kommer der lidt billeder af lejligheden - I kan godt glæde jer allerede.

fredag, april 13, 2007 

Skitur #2

Så kommer der lige lidt forsinkede billeder fra Skitur2(tm). Vi havde en super uge med fuld sol og kanon sne!! Det havde sneet i to dage før vi kom og det havde resulteret i 40cm sne. Top najs! :)
Men det var trods alt uge 11, så der var pænt varmt i dalen... så det var godt tø ud på eftermiddagen og vi måtte højt op!
Anyway, -jeg glæder mig allerede til skituren næste år - vi ses! ;o)
Update: så er der billeder online i mit arkiv! :)