lørdag, maj 17, 2008 

Super vejr

Halløjtaler, -længe siden... ja-ja - sådan er det engang. :o)

Alt er stadig vel - vi arbejder og hygger os med venner. Sonia fyldte 30 for 1½ uges tid siden, så der har været nok at se til på det seneste med fødselsdage og familie/venner på besøg. Hun er (som altid) ikke til at rykke en tomme, så det rører hende ikke med de 30 år... endnu! Hvem ved, -måske ved de 40!? ;o)

Vejret har været kanon de seneste par uger, men er skiftet i dag til overskyet og let regn. Der er lidt mere kraft på solen hernede når den er fremme, så det har sgu været nogle rigtige "danske" sommeruger.

gadget-fronten har jeg nu haft min iPhone i 3 måneder og bliver mere og mere glad for den... på alle områder er det en lille pc med fuld wifi/mail/web/kamera/iPod. Det seneste fede program jeg har fundet er fring - det er en multi-messenger/voice klient som kører intet mindre end Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk, SIP, Twitter, AIM & Yahoo på samme tid! Det er da for blæret at kunne connecte min sin backup SIP-konto (eller Skype) over wifi og lige ringe billigt hjem mens man sidder på f.eks. Starbucks i byen. Også top-klasse hvis man f.eks. er på ferie/forretningsrejse! :)

Og så er der vist ikke så meget mere at sige end at vi har et Sony LCD 40" i posten på vej til os - og at HD kabelmodtageren er allerede ankommet! Der er jo snart EM! ;o)