søndag, september 16, 2007 

Vasco rulez

Ahh... det var godt med lidt ferie - endlig kunne vi tage en forlænget weekend og smutte en tur til Lissabon... Portugals metropol nummer ét! Det kan klaaart anbefales og Lissabon overaskede med masser af international metropolstemning samt det gamle Europa som vi ser generelt sydpå. Så det er bare med at kridte skoene og se at få bestilt billetterne! ;o)

Vi var der fra onsdag aften til søndag eftermiddag og det er passende. De fleste museer har alligevel lukket om søndagen og det er altid rart ikke at komme for sent hjem. Vejret var perfekt med godt 25C og stadig lunt nok til at kunne sidde ude om aftenen og spise i shorts og t-shirt... sådan skal det bare være!! :))

Ja, -vi glæder os allerede til at komme af sted igen... og der er heldigvis ikke så længe til! ;o)


Posted by Picasa

mandag, september 10, 2007 

Besøg i Zürich

Så kom I endelig forbi - kanon! :) Ja, -hvem snakker jeg om!?

Der har faktisk været en del forbi den sidste måned... det begyndte med Markus og Melanie i begyndelsen af august, mine forældre for et par uger siden samt Jeanette og Nils i sidste uge. Jeg undskylder mange gange for ikke at være hjemme i sidste uge (jeg blev nødt til at tage 4 dage til New York).

For at I andre kan blive lidt misundelige - og måske beslutte jer for at komme forbi - så har jeg lagt lidt billeder op af Zürich. De er taget fra toppen af Grossmünster som man naturligvis oplever på en tur i alpelandet! :)

Vi håber at se nogle flere af jer hernede snart... ;o)
Posted by Picasa

 

I dag er det Daniels fødselsdag...

...fair nok - det er et par dage siden - men alligevel. Jeg har først nu fået kigget på billederne vi tog til cocktail party'et. Og det er (som altid) en sand fornøjelse og jeg synes ikke I skulle snydes for herlighederne! :o)

Se Daniel folde sig ud i sit nye dres og vifter flot med drinkssien! Wooohuuu!!

Tusind tak for indbydelsen - vi er klar igen næste år! ;o)



Posted by Picasa