mandag, februar 27, 2006 

Fatal Sundays

Lettere rettet uddrag af en mail til drengene fra i eftermiddags:

Arrrghhh... ja, min system disk er færdig, kaput, bananas! :(( Skæbnens ironi, jeg havde sat den i sving med at sikkerhedskopiere over på min eksterne disk (11 måneder siden sidste sikkerhedskopi) og kiggede til den efter 5 min... Explorer havde et fint vindue med noget á la "cyklisk fejl...- tryk ok for at afbryde kopiering". Ok, tænker jeg - jeg prøver da bare igen. Men ak, netop som jeg trykker på OK knappen laver pc'en en hard reset... DOUW! Og så vil den naturligvis ikke boote... Hmm... den laver den bare ikke med mig, tænkte jeg. Jeg prøvede lidt med Windows cd'en, men kunne ikke komme ind på disken. Hvor smarte er det lige de MS recovery tools er!?

Nå, -efter at have rodet en del timer kopierer jeg det jeg skal gemme fra den eksterne disk over på den bærbare. Skruer så disken ud (af den eksterne boks), sætter den i den stationære og smider en XP på den. Booter op i glad forventning om, at jeg nu bare skal kopiere alt over. Starter frisk en explorer session og går ind på system disken - Windows tøver lidt og stikker mig så trumfen: "Partitionen er ikke formateret. Vil du formatere den?" Ehhh... nej, ellers tak!! (spasser, fristes man til at sige) Ak, skæbnen er hård. :-/

Lars gav mig så et godt tip om Ultimate Boot CD. Den kan faktisk boote op og (tilsyneladende) læse på disken... problemet er så, at den ikke kan skrive på NTFS. Og efter at have rodet maxx lang tid med alle mulige former for partitioner, så kan jeg heller få den til at skrive på FAT32 (den giver i hvert fald nogle LBA Header fejl) og pc-speakeren bipper løs i et væk. Kl. 01:30 driblede jeg så fortvivlet og desillutioneret i seng.

Planen i dag er så at grave en gammel disk frem, formatere den til FAT16 og give den en tur. Så kan jeg godt nok kun have 2GB på den, men må så boote frem og tilbage for at flytte lidt af gangen. Hvor kan man dog bruge ulideligt lang tid på sådan noget - for slet ikke at tænke på den fulde reinstall som venter senere. Øv.

Jeg ved så ikke om jeg bare er uheldig eller den specifikke Maxtor model (7Y250) er noget møj - det er ikke første gang. Déjà Vu - den stod af første gang for ca. et års tid siden, hvor jeg fik en ny af samme model efter en RMA sag... nu kan jeg vist bare håbe, at de er udgået for den model og stikker mig en nyere - har ikke så meget lyst til at opleve det igen.

/Simse, en bitter mand

torsdag, februar 23, 2006 

Happy Mondays

Er han nu blevet stiv igen!? ...det er ikke mandag! Touché! Jeg ved ikke om I kan huske et gammelt band ved navn Happy Mondays?

Jeg har i hvert fald ingen erindring om at have hørt om dem eller deres musik tidligere - ja lige indtil jeg forleden kom ind på chefens kontor mens han havde en af deres skiver på. Han henledte straks opmærksomheden på deres tekst til sangen Holiday, som ehh... mildest talt var langt fra mine tanker om Madonnas hit af sammen navn fra hendes debutalbum i '83. Teksten er lettere opskur og klaaart firser-agtig (hvor det sidste er godt - hvis I skulle være i tvivl), og har da også lidt af den gode humor vi ængstes efter: "I smell dope, I smell dope, I smell dope, I am smelling dope". Stor kunst! :o)

He... he... og man kan da ikke andet end at få et smil på læben når man læser wiki's beskrivelse af Fez: "...who danced, played percussion and provided moral support (i.e. drugs, especially ecstasy)..." - LOL... det lyder som hårde tider.

Ja, -man finder nye sider af sin chef hver dag... ;)

torsdag, februar 16, 2006 

007 møder 00M - og stener Elgaard

Næhhh, -hvad sker der så sådan en almindelig torsdag morgen? Man åbner for radioen og hører, at (jvf. en artikel i BT) ingen andre en Mads Mikkelsen skal spille hoved-skurk i den næste James Bond film! Lidt af en overraskelse, men kanon for dansk film.

Så kan man bare spørge sig selv om hvad det næste mon bliver - talentløse Claus Elgaard som kommentator til OL i curling? Åhh, nej - det er han jo allerede... Douw! Behøver jeg citere ham fra Nagano 1998: "Nu skal den bare have godt med medløb"! ROFL... kan man finde en mand som ved mindre om curling!?

lørdag, februar 11, 2006 

Bytur med Cris

Så har Cris sendt mig et billede fra byturen fredag i sidste uge - hun var på et kort visit og vi var ude sammen med hendes danske venner. Vi lagde ud på Cafeen Funke og driblede ud på natten videre på Temple Bar. Det var en rigtig hyggelig aften! :) ...der var dog lidt for meget tobaksrøg begge steder efter min smag.

 

The Diplomat

I torsdags var jeg med vinklubben i Frankona til vinsmagning på Restaurant The Diplomat - beliggende ikke mindre end på den amerikanse ambassade! Det var en usøgt fornøjelse at blive guidet igennem en aften med fuld menu i temaet New Mexico af køkkenchef (og le sommelier) Keld Johnsen. Keld guidede os flot gennem de meget velsmagende amerikanske vine bl.a. Beringer, Newton og Napa Valley - desværre ingen Kistler! ;o) Hvem vidste på forhånd, at man laver vin i næsten alle staterne? Vores rundtur omhandlede bl.a. vine fra Oregon, Washington, Texas og så naturligvis Californien.

Og så er stedet jo også en lidt speciel affære. Vi skulle igennem et sikkerhedscheck tilsvarende at flyve til USA - metaldetektor og gennemlysning af personlige ejendele (og ingen adgang med mobiltelefon). Kantinen er måske ikke ligefrem velegnet til de meget fine selskaber, men de kulinariske rammer er i hvert fald det hele værd!

søndag, februar 05, 2006 

Marathon test 1

Det kan nok ikke komme som den helt store overraskelse, men nej... jeg skal ikke løbe Copenhagen marathon! Men derfor kan man jo godt deltage i spartas første test (10km). Jeg må sige det gik efter planen, selvom det holdt hårdt ude ved 5-6km. :) Jeg kom ind på 44:50, hvilket er godkendt - jeg havde selv som mål at komme under 45min.

Når det så er sagt, så blev jeg dog slået af Betina (44:22) fra arbejdet... Hmm... det var ikke liige efter planen, men et stort tillykke til Betina - det måtte jo ske før eller senere med den træningsindsats du præsterer. Men jeg har dog ikke lyst til at prøve at blive sat igen - nu skal den have gaas! ;o)