søndag, januar 14, 2007 

Hot Ninjas julefrokost

De hotte fyre fra Dot Ninjas afholdte deres årlige julefrokost en uge før jul på klassiske Bankeråt. Som det naturligvis ses ud fra billederne, så havde drengene en kanon aften og der blev diskuteret diverse projekter for næste sæson.

Senere driblede vi på Caribbean - man kan vel næsten sige det er ved at være vores stamsted. De laver i hvert fald nogle drinks der er helt i top... de fleste vil nok erkende næste dag, at der nok ikke er så meget sprut i dem, meeen vi er vel også for gamle til bare at gå efter spritten!? :)
Jeg går ud fra de fleste af jer stadig kan huske den unge snack i hvid skjorte som sad ved siden af vores bord. Sødt udseendet med lys-blondt hår, tangerende til det uskyldige og yderst velmodelleret... jeg vil ikke udstillede hende, så billede er upon request. ;o)

Tak for en hyggelig aften!

 

Jul i det gamle Property Desk

Julemanden er også en meget kendt kendt og velset skikkelse i Schweiz - det fik jeg I hvert fald bevis på kort før jul, hvor jeg var så heldig at han lagde sin vej forbi mens jeg var lånt ud for at prisfastsætte kontrakter. Det var faktisk en rigtig hyggelig seance, hvor vi fik lidt varmt til halsen samt et tiltrængt afbræk fra kontrakterne.

Og før der bliver flamet big time på comments, så må jeg hellere slå fast at det er ikke er deres rejsende onkel Mac som underholder!! De helt skarpe kan nok se hvem det er, men der skal jo også være lidt konkurrence ik'? :o)

Nikolaus havde endda en lille gave med til de hårdtarbejdende medarbejdere - ja, vi har jo været totaaalt artige - eller noget. Stefano viser stolt gaven frem: ein rauchmelder. Alles klar, wunderbar! Rygterne vil vide, at chefen (vores ven, Head Property Desk) havde lidt kvaler med at godkende de første par gaveønsker og Thu derfor måtte lægge hovedet ekstra i blød... det skal være top kosher før den slipper forbi ham! ;o)

Jeg havde tre rigtig gode måneder sammen med teamet. Naturligvis havde vi maxx travlt, men sådan er det jo altid i fornyelsen, så det er ikke rigtig noget man lægger mærke til - andet end når perioden er gået... tiden går altid maxx stærkt når man har travlt.

Det minder mig om en sjov lille historie til at slutte af på. Der var ingen firma-julegave til medarbejderne i Zürich i år. Ledelsen havde sammen med medarbejderforeningen bestemt at bruge alle pengene fra firmajulegaven på en pony (!) mm. til et sted, hvor nogle børn åbenbart kunne tænke sig sådan et kræ. LOL Godt jeg stadig fik min julegave ud af København! :o)