fredag, juli 27, 2007 

C&K på besøg i alpelandet

Kasper og Camilla har taget to ugers ferie fra det danske regnvejr og har turneret rundt i hele Frankrig. På vejen tilbage driblede de lige forbi os og vi havde en kanon aften med mad på den lokale restaurant og lidt boblevand hjemme bagefter.

Efter en solid overnatning og (næsten) hjemmelavet morgenmad driblede de videre mod dk med en shoppedag undervejs i Metzingen.

Vi takker for besøget og håber der kommer flere! :o)

søndag, juli 15, 2007 

Züri Fäscht

Hvad sker der så af store begivenheder i Zürich? Ja, -Züri Fäscht er en af dem der trækker kegler - hvert tredje år bliver hele byen spækket med telte, musik, mad og forlystelser rundt om søen og i år var der over 2 mio mennesker i løbet af de tre dage (fredag-søndag) byfesten varer.

Vi var naturligvis et smut forbi og billedet er et hurtigt blitz ind mod Bellevue fra ballongyngen på Mythenquai.

Etiketter: , ,

lørdag, juli 14, 2007 

To nye etaper i Frankrig

Hmm... hvorfor skriver jeg altid kun om turene til Frankrig!? Nå, -jeg må hellere se at få det overstået. ;o)

Siden barnedåben har Sonia og jeg været der to gange mere... til bryllup i Aire-sur-la-Lys (tæt på Lille og Belgien). En af Sonias veninder fra skolentiden i Tyskland skulle giftes - og jeg skal love for de gik op i det. Se kirken på ovenstående link halvt nede på siden... en mambo-kirke!! Alt gik vel og jeg fik da snakket lidt engelsk i løbet af aftenen - de er sgu ikke så skarpe til engelsk... fransk er nummer et! ;) Jeg må se at få det lært.

Jeg bliver nødt til at nævne gommens (omtalt som "My-my" af hende) mor - hun mente åbenbart hendes sangstemme var i verdenstenorklasse, så hun sang solo i kirken og senere på aftenen under festen... LOL til stor morskab for specielt den yngre generation - det var lige til YouTube!! Vi har en lille video med hende som kan ses per request! ;o)

Ok, nu sagde jeg at alt gik vel... det er nok en lille overdrivelse. For Air France gjorde bestemt deres bedste for at undgå vi nåede frem: forsinket flyver ud af Zürich (tekniker ud til flyet), aflyst fly for anden del Lyon-Lille... ja, -de sendte i hvert fald halvdelen af passagererne ind til Lille hvor de måtte tage TGV'en - mens resten kom med en lille flyver. Pheew - close! Vi kunne ikke have nået brylluppet hvis vi skulle have taget toget... der er pææææænt langt fra Lyon til Lille!!


Anden tur var en lille weekendtur til Alsace, hvor vi overnattede hos min arbejdskollega Sandra. Hun arbejder to dage i Zürich hver uge, men bor i Alsace med hendes mand og 3 børn! Vi havde igen godt vejr og var et smut ude og se på vinmarker og naturligvis rundt i Colmar.

Vi var også ude og gå en lang tur op for at se en af områdets gamle slotte... det er fantastisk at køre på "vin-ruten" (Route de la Vin) gennem Alsace og se alle de gamle slotsruiner oppe på de små bjergtoppe. Kan klart anbefales!!

Etiketter: , , ,