søndag, oktober 22, 2006 

Flere billeder online


Ja, -der er flere som har været efter mig... så jeg har nu taget mig sammen og lagt en del billeder online i dag! :)

Vi snakker: San Francisco turen, Majas dåb, Helle & Mikkels bryllup, Etape Bronholm, Østerlide på Ærø, DHL Stafetten og Oktoberfest+Dachau.

De ligger som altid i mit arkiv.

lørdag, oktober 21, 2006 

Eremitagen

Nå, -nu er det efterhånden ved at være to uger siden jeg kom under timen på Eremitagen. Det var et af årets helt store mål og det må siges at det blev indfriet til fulde. Jeg kom ind i 58:08 (4:23 min/km) – km tiden er jo ikke vildt hurtig, men ruten er jo også pænt kuperet og den var tung i år. Det pissede ned kort før start - ikke det fedeste. Et par km før mål fik jeg desværre sidesting - men det var heldigvis ikke før de sidste 500-600m at det fik rigtig has på mig.
Min onkel Vagn (på 61 år) løb i år på 57:04... jeg napper ham til næste år! ;o) [han løb 56:08 sidste år, hvor jeg løb 1:01:35]

Jeg har fået fat i støvlerne igen her til efteråret og jeg forsøger at holde træningen oppe gennem vinteren. Vinteren giver jo altid problemer med sjap og sne, men jeg må evt. se mig om efter et løbebånd i et træningscenter.

Målet næste år hedder et maraton. Status er nu, at benene har det fint og jeg har ikke problemer med skader – jeg kan holde farten når jeg træner. :)

torsdag, oktober 12, 2006 

Fredagsøl

Man kan jo ikke sige nej til en fredagspils med drengene på Pussy Galore. :)

Jeg havde desværre lidt travlt, idet Vicki og Sergine havde inviteret til anden runde af deres afskeds-tam-tam. Lars Max udviste stor uvidenhed omkring samtlige Bezzerwizzer-kategorier - jeg troede ikke det var muligt at være så kæk og så bagefter falde totalt igennem. Tsk.. tsk.. Tilgengæld viste Kim (med vanlig FC-arraogance) sig som totalt lotto og løb af med sejren to gange i træk. Dammit! Jeg må lige se at få øvet de 5000 spørgsmål - eller hvor mange der nu er... ;o)

 

Nordisk Vin

I torsdags blev det så tid til den årlige generalforsamling i Nordisk Vin - vinklubben på arbejdet med det laggende navn... det er trods alt mange år siden firmaet hed Nordisk Re. :)
Der var et par af de ældre damer som blev småstive - ok, ret stive. Men vi havde altså også en rigtig hyggelig aften på Klai Dinner. Jeg var positivt overrasket over stedet! Køkkenet er internationalt og standarden er rigtig fin. Det er specielt, idet man selv kan medbringe sin egen vin, hvilket er et super træk af arrangørerne.
Lidt over midnat driblede nogle af os videre over på BarTof, hvor vi lige skyllede efter før vi driblede hjem da de lukkede lidt i 0200. ;o)

tirsdag, oktober 03, 2006 

Markus' fødselsdag

Mie, Morten og jeg var i weekenden lige et smut forbi Markus i Siegen. Yeeess, en god lang tur på en weekend - men så var du jo godt vi kunne låne mors vogn... tak mor! ;o)

Vi tog afsted fredag sidst på eftermiddagen og nappede så en overnatning syd for Hamborg - dejligt sted, glemmer det aldrig. :) Godt gammelt kro-sted ude på landet, hvor kro-far (og mutter) ordner alt fra tyske fadøl om aftenen til morgenmaden fra 06:00 om morgenen. Og behøver vi sige, at de reklamerede med hjemmeslagtede svin på menuen? LOL ;o)
Vi ankom nede hos Markus i Hollekusse (!) lidt over frokost og havde en super eftermiddag med flot solskin og lidt over 20 grader - rigtig lækkert. Jeg fik endelig set deres lejlighed og må nok sige, at den var top najs! Den ligger, som det ses på billederne, lidt ude i en forstad... :o) Den er pænt stor og der er super natur!! Super valg.

Festen blev holdt på Rimini om aftenen og behøver jeg sige andet end at det blev sent og vi var hjemme og i seng ved 5-tiden - og Markus måtte lige turen forbi toilettet... og skulle lige have 20min alene til at klare ærterne! :D
En kanon tur og jeg håber vi snart ses igen!