søndag, maj 21, 2006 

Hvidovre IF vs Holbæk

Så kom vi til forårets helt store opgør i toppen af 2. div øst - Hvidovre mødte hjemme topholdet Holbæk. Holbæk har ligget i front i hele foråret, men har faktisk ikke spillet specielt godt.

Nå, men jeg vil ikke pine ret meget mere ud af denne historie - vi tabte 0-1 og spillede ikke op til vores bedste. Mads Hamberg lavede en fatal fejl i 3 minutters overtid... suk! Læs kampreferatet på fanklubbens hjemmeside.


Som det ses på det første billede, så var der ellers godt nær fuldt hos på tribunen - hele 2658 tilskuere! Super flot! Bare ærgerligt at gutterne ikke kunne følge op og give den forventede sejr.

I pausen var der tilmed cheer leaders!!! Top najs! :o) Det er i hvert fald noget nyt og vi blev da også lige og så hvad de havde og byde på før vi driblede ned og nappede en kop kaffe i pausen.

lørdag, maj 20, 2006 

Jomu hjemme i kbh

Jomu er hjemme i denne weekend og inviterede drengene ud til en lille pils torsdag efter arbejde på Metrobar. David er ikke med på billedet men dukkede op lidt senere.

Jeg skulle desværre hjem og kode lidt for en kunde, men jeg kunne fornemme på mailen fredag, at der var blevet trykket godt igennem - godt arbejde drengene! :o)

Jeg har endnu ikke været oppe og besøge jomu i Stockholm, meeen jeg skal nok tage mig sammen!!! Jomu, -jeg skal nok komme op snart... vi snakker i hvert fald i løbet af sommeren! ;)

 

Champions League finalen hos Søren

Så indtraf den store dag - finalen i Mesterholdenes Europa Cup, Champions League!

Hvilken overdådig dag at se Barca vinde over Arsenal. Der ar spænding fra begyndelsen da den norske dommer smed Lehmann ud efter ca. 20 minutters spil... helt efter bogen.

Barca havde svært ved rigtig at få spillet til at flyde, men det gik bedre efter pausen med Inesta og Larsson. Eto'o var efter min mening kampens bedste spiller - altid brand varm og nettede da også Barca's første kasse.

Jeg bliver selvfølgelig også nødt til at nævne Henri, som naturligvis også spillede endnu en fantom kamp. Han havde et par rigtig store chancer, hvor han burde have scoret... og så vinder man bare ikke pokalen med de store ører.

Ejnar, Dyhr og jeg var samlet oppe hos Søren og vi nød kampen i fulde drag! ... selvom der vist var nogle der havde fået lidt fordærvet sushi indenbords til aftensmad!? :o)

fredag, maj 12, 2006 

Pokalfinalen, Esbjerg vs Randers

DBU's landspokalfinale er a den årlige undskyldning for at drikke sig en ordentlig lammer i roen og opføre sig fuldendt barnligt. Hvor er det i grunden et fantastisk arrangement! :o)

Vi begyndte dagen kl. 10:00 med morgenmad hos Niels-Martin i Islev - behørigt ledsaget af Gammel Dansk, Bitter og Nordsø Olie.

Efter at have nydt det fantastisk vejr på engen med kroket og diverse andre spil - behørigt ledsaget af pilsnere i lange baner - driblede vi tilbage og indtog den helt store frokostanretning (leveret udefra)... igen behørigt ledsaget af snaps!

Som nogen måske kan fornemme, så var jeg allerede godt banke på dette tidspunkt... jeg var i hvert fald i en nærmest rallende tilstand. Efter at have slået mave gik turen i taxa ind til Fælledparken og flere pilsnere blev skyllet ned...

Selve pokalfinalen var et anliggende mellem Esbjerg og Randers. Fiskerne pressede Randers i begyndelsen, men var ikke rigtig i stand til at holde presset... noget skuffende, idet Randers som bekendt ligger i 1. division! Randers havde de største chancer kampen igennem og det var da også dem der trak det længste strå ved at score kampens eneste mål kort før tid i den forlængede spilletid. Derved blev vi snydt for en straffesparkskonkurrance... men hvad - vi kunne alligevel ikke nå ned og købe flere øl før den ville gå i gang. ;o)

mandag, maj 08, 2006 

Rodet er snart slut

Ja, -sådan ser det (stadig) ud i den ene ende af min stue... suk! Gulvmanden var her i dag og jeg fik høvlet det sidste værelse. Nu skal jeg så bare lige have malet panelerne, så kan jeg sætte alt det crap ind jeg nu har til at stå og rode i stuen. Najs! :)

Efter planen skal han komme igen i morgen og lægge kokosbandit i gangen - han havde dog ikke fået tæppet hjem i morges, så det kan være det trækker lidt ud.

Så skal jeg bare i krig med alt støvet - der er bare støv over alt i lejligheden... ikke så fedt! Jeg har støvsuget og tørt gulvet let over (i hele lejligheden!), samt været let rundt med en støvklud. Men det kommer jeg nok til at have glæde af et stykke tid endnu. :-/

onsdag, maj 03, 2006 

Adecco Cityløb

Formen er sgu ved at indfinde sig! Før starten sagde jeg til Lars Max, at jeg ville lægge ud på 3:50 min/km og tage den derfra... jeg var godt klar over jeg ikke ville kunne holde den hjem - men som Lars altid siger, så får man ikke en god tid, hvis man ikke lægger hårdt ud!

Som sagt, så gjort. Tue (fra arbejdet) og jeg løb de to første km på hhv. 3:51 og 3:55. Herefter mistede jeg Tue og tog de to næste på 4:01. Men så kom han sgu uden om mig igen - den banan! Jeg forsøgte at holde ham, men jeg kunne ikke hænge på. Jeg kom dog op bag ved ham kort før mål efter en god spurt de sidste 150m og fik noteret 3:55 på sidste km. Sluttiden blev altså 19:43! WOHU! Klart ny PB (var 20:40), så jeg kan vist ikke andet end at være super tilfreds. Vinterens ekstra træning giver nu fuld bonus!

Betina, Kamille og Krista løb også med på firmaholdet - pigerne fik noteret hhv. 21:08, 25:19 og 25:41 - rigtig flotte tider!

Efter løbet driblede vi på Southern Cross - en lille hyggelig australsk bar. Her fik vi snakket aftenens resultater igennem over nogle fadøl og havde en rigtig hyggelig aften. Vi er helt sikkert klar til næste løb som (efter Copenhagen Marathon) er Bowerman stafetten. :o)

 

Nike Marathon Test 3

Så må jeg hellere se at få skrevet en lille note om Spartas løb forrige weekend. Det var tredje test på vej mod Copenhagen Marathon og distancen er et halvt maraton (21,1 km) - og nej, jeg løber ikke selve maraton'et i år! :o)
Ruten er lagt på Østerbro og Nørrebro - jeg sakser lige fra Spartas side: "Ruten går fra Østerbro Stadion omkring Fælledparken, Sortedams og Peblinge Sø, Assistens Kirkegården og tilbage til start".

Ok, -nu kan jeg vist ikke holde spændingen mere... det gik over al forventning! :D Jeg havde regnet med at lægge ud på 4:45 min/km og prøve at holde den til mål - men efter få km lå jeg (sammen med Betina fra arbejdet) og løb omkring 4:30 min/km - og havde ingen problemer overhovedet. Så jeg holdte farten og mistede Betina efter ca. 4 km hvorefter jeg overhalede Tue (også fra arbejdet) ved 5-6 km.
Første gang jeg begyndte at kunne mærke jeg måtte hive lidt mere efter vejret var først ved 14-15 km. Efter 16 km satte jeg tempoet op og de sidste km kom i hus i kilometertider på hhv. 4:23, 4:17, 4:17 og 4:03 - og jeg endte på en sluttid på 1:33:03 (4:25 min/km i snit).

Jeg er meget tilfreds med mit første (!) halvmaraton - jeg løb langt over min egen forventning! Og så løb vi jo også Sparta's City Løb i aftes - mere om det senere. Vi ses! :)