søndag, juni 25, 2006 

Majas dåb

Der var fuldt hus til dagens arrangement i Samuels Kirken på Nørrebronx - Carsten og Jettes datter blev døbt Maja Strøh Hanson (no relation to the Hanson brothers - whatsoever!). Kirken var godt fuld og der var endda musikanter med pauseunderholdning... dog ikke noget Carsten og Jette havde arrangeret. ;o)
Jeg var i dages anledning udpeget til hoffotograf og deres udsendte fik dagens skud i kassen uden de helt store tumultscener. Stort tillykke til de stolte forældre!

Efter den kirkelige del var vi samlet til fin frokost på Josty. En kæmpe krammer til Carsten som holdte en flot og følelsesladet tale til Maja og Jette - han gav tårerne frit løb til de smukke ord! ...og jeg fik da også en lille tåre i øjenkrogen. :)

mandag, juni 19, 2006 

...be sure to wear some flowers in your hair

Så er vi kommet retur fra San Francisco - det var en lang flyvetur hjem (over Atlanta), så jeg er bogstavelig talt ved at dratte omkuld nu af mangel på søvn og jet-lag.

Det har på alle måder været en fantastisk tur og jeg er fuldt loaded med nye oplevelser og indtryk. Første billede viser Sophia, Christian, Lisa, Lene og Anina ved Golden Gate bridge. Christian bor med sin familie nord for San Francisco i San Rafael, så vi var over broen adskillige gange i bil... og sidste dag gik vi hen over den for rigtig at snuse til den verdenskendte bro.

Jeg skal spare jer for den helt store violin og blot krydre med lidt billeder fra Grand Canyon. Det var absolut turens højdepunkt - den er bare så fantastisk stor, funklende, fascinerende... ubeskrivelig smuk!
Jeg kunne ikke lade være med at fælde en lille tåre - jeg vil aldrig vil glemme dette syn!

søndag, juni 04, 2006 

Afterski redux

Så blev dørene (endelig!) slået op til afterski redux her på Vesterbronx. Jeg har faktisk fået ryddet op... sådan nogenlunde i hvert fald.
Daniel viste fra begyndelsen stor-form ved at fremføre sine hotte moves på de skrå brædder - Anina prøver at aflure et par trix eller to. ;o)

Vi så ikke noget til langemanden - han blev spammet for hårdt på sms - men nu et døgn efter har han stadig ikke svaret... hans teen-mobil er nok fyldt op med sms'er, så de stadig er i kø. :D

Ved 2-tiden driblede vi på JazzHouse og lurede lidt på klientellet... dog uden der blev vist det helt store initiativ - vi skal lidt mere frem i skoene!
Det var helt lyst da vi brød op og driblede hjemad... så det kan vel næppe kaldes andet end en succes. Jeg håber i hvert fald I fik stillet nysgerrigheden! ;) Flere billeder kan ses i arkivet.

lørdag, juni 03, 2006 

Aktuarer på sightseeing i Paris

Det er vist ikke gået så mange forbi, at der var været aktuar konference (ICA2006) i Paris i denne uge. Jeg var dernede søndag-onsdag sammen med Nils og min chef Thomas. Rent ud sagt, så var det ikke særlig godt - jeg var ret skuffet over det faglige niveau og over halvdelen af ASTIN (non-life) foredragene var på Fransk! Bwwaaaar... jeg fatter bønne :-/

Thomas og jeg smed Niller af på kontoret onsdag og driblede ud for at titte lidt på byen. Vi var bl.a. forbi Tour Eiffel og Napoleons Grav - jeg har smidt lidt sight seeing billeder fra W810'eren op på mit arkiv.

Se også Daniels noget uheldige historie mht. udrejsen søndag - jeg føler med dig Daniel! :)
Jeg har lige fået en sms fra Daniel, som står i Charles de Gaulle lufthavnen med sit boarding pass på vej hjem... jeg krydser fingre! :o)

torsdag, juni 01, 2006 

Mikkels polterabend

Ja, sådan endte jeg sgu op sent på aftenen da vi nåede Dakota... klaart - vi havde fået hvad den kunne trække hele dagen! ;o) Credits til Lars for at være på det rette sted med sin W800 (se nu at få købt den W810'er) .

Flere billeder kan ses i mit arkiv.