torsdag, november 22, 2007 

Ude godt, hjemme bedst

Så har jeg vendt snuden tilbage til Zürich - det var sgu rart at komme tilbage! :)


US banditterne fejrer Thanksgiving i dag og fylder sig maxx med kalkun og alskens andet godt. Jeg går desværre også glip af Thanksgiving Parade som fylder Broadway med de velkendte kæmpeballoner med kendte figurer... men hva' - jeg vil hellere slappe af hjemme! ;o)


Vel hjemme har jeg netop installeret mit ny indkøb - en Roku internetradio M1001. Den er let installeret (indbygget wifi) og jeg må sige den virker upåklageligt... streamer P3 uden problemer nu. Det sjove var at direkte efter opsætning fik jeg et pop-up i Windows (på den bærbare) som spurgte om jeg ville tillade Windows Media Connect at lade Roku'en tilgå mit musik - et tryk på ok, og alt kan tilgås fra sofaen. Top najs!!

Jeg går ud det også virker fra min Synology NAS - men den er slukket nu - skal testes senere.

Etiketter: ,

lørdag, november 10, 2007 

White Plains billeder

Jeg havde kameraet med ude i dag og fik skudt lidt rundt omkring... så kan I få et indtryk af byen, omgivelserne og årstidens farver! :)




Se flere billeder i billedarkivet.

 

White Plains NY

Så blev den første uge med arbejd'-arbejd' (næsten) overstået - der er stadig lidt som jeg skal have klaret i løbet af weekenden. Jeg er stationeret i White Plains lidt nord for New York. Selve byen er vel det man kan betegne som en langt-ude (45min) forstad til NY og her er da også et downtown kontormiljø. Her bor ca. 55,000 men på ugedage er her ca. 200,000 arbejdende.

Vores hovedkontor ligger dog ikke i downtown (vi har også et kontor på Manhattan), men ude ved Kensico Reservoir, tæt på Armonk - det er helt ude alene på landet og rigtig smukt med en fantastisk udsigt over reservoiret (se kontor-linket)!

Der skal nok komme lidt billeder fra White Plains og fra New York... weeeee....!! Ciao!!

Etiketter: , ,

lørdag, november 03, 2007 

New York kalder igen

Så er det aftenen før jeg tager af sted til New York på "fornyelseshjælp"... der er travlt med at fornye kontrakter over hele kloden og i år napper jeg en tørn i the big apple! :o)
Jeg skal i første omgang være væk i 2½ uge (indtil Thanksgiving) og kommer så hjem i 8 dage, hvorefter jeg tager af sted igen i 3 uger. Så jeg kommer lige hjem til min fødselsdag og når også lige hjem igen inden jul.

Det bliver en lang tørn - rigtig hårdt... og heller ikke nemt at være væk hjemmefra i så lang tid (det er primært derfor jeg tager hjem en uge midt i forløbet).

Jeg håber dog på at få set lidt af byen og omgivelserne i løbet af weekenderne. Jeg kan allerede afsløre, at jeg har fået fingrene i en Giants-billet - men mere om det senere... weeee! ;-)

Etiketter: ,