« Home | Oktoberfest im München » | Stockholm hos Lu’i og jomu » | Første skimøde » | Weekend i Århus - Marselisløbet » | DHL stafetten, -redux » | jomus fødselsdag » | Eftertragtet speciale - eller noget..!? » | CAPSoff » | Uhmm... ny laptop! :o) » | Nordtur(tm) 2006 » 

søndag, september 24, 2006 

Friløbet på fuld gas - klap dig selv på skulderen!

Under en fredagspils på Ørsted kom det frem, at Daniel ikke ville løbe Friløbet pga. sin skade i lysken - så jeg fik fornøjelsen af at løbe med Daniels nummer. Før start fik jeg klare instrukser fra nummerets ejermand om at løbe under 30 min... ;o)

Ok, sådan gik det ikke liiige... men der var trods alt lidt at leve op til med Daniels forventede 38 min. :) De første 3-4km gik fint - jeg fik dog startet lidt for langt nede i feltet (omkring nr 500) og det betød en del dumme overhalinger på de første par km med manglende plads. Der var lidt vind ned langs indersiden af søerne, men jeg lå desværre 20m efter en gruppe og kunne ikke få læ.
Fra søerne gik det ind forbi Vesterport st./Scala og direkte ind ad Tivolis hovedindgang, hvor en del overraskede turister så til. :) Turen rundt i Tivoli var noget kantet med en del sving, og vi kom ud af porten mod Hovedbanegården. Herfra tilbage nogenlunde samme vej, op langs ydersiden af søerne, gennem Fælledparken og tilbage på Østerport stadion.

Fra 6-9km havde jeg tunge og stive skinneben. Jeg lå frit og følte ikke jeg kunne give gas... følte mig også meget forpustet og følte ikke det gik særlig stærkt. Jeg slækkede i hvert fald på tempoet... jeg havde trukket en fyr op langs søerne og han sagde pænt farvel kort før vi nåede Fælledparken - jeg havde bare ikke saft mere at give. Der var også en del vind ind skråt forfra, men jeg følte det egentligt ikke som det store problem (selvom det nok trak lidt ekstra kræfter). Jeg ved ikke om det bare var mig som var træt, men jeg havde det i hvert fald også ret varmt på turen tilbage.

Anyway, jeg fik slæbt mig ind over stregen og jeg havde ingen anelse om min tid, da jeg ikke havde noget ur på. Og der var heller ikke noget ur ved målstregen... hvad er det her for noget!? Det er sgu sløjt arrangeret til sådan et stort løb! Jeg missede også en del km-skilte ude på ruten - ved ikke om det bare var mig som var træt, men de var i hvert fald ikke stillet synligt... der var trods alt ret frit omkring mig.

Jeg kan nu se tiden på nettet, og den er overraskende 42:23 (4:14/km), hvilket rækker til en placering som nummer 145 (af omkring 3100). Det er klart min bedste tid på 10km, hvilket lover godt for Eremitagen! :o)
Jeg kan dog godt mærke mine skineben her til aften... de er godt ømme - håber de hurtigt kommer sig.